Lange tijd had ik last van mijn bovenbeen en heupen, door spierspanning. Ik had niet alleen last van spierspanning maar ook pijn. Het leek te zijn ontstaan tijdens het hardlopen en na maanden met klachten rond te lopen, kwam ik bij Robin terecht. Ik was al bij een fysiotherapeut geweest (via de huisarts) maar daar vond ik helaas onvoldoende verlichting na de behandelingen. Ik kon me niet voorstellen dat het zo snel verholpen zou worden en dat in de eerste behandeling al tot zulke goede resultaten zou leiden.

Hoe mijn lichamelijke klachten in stand werden gehouden

Tijdens de behandeling die Robin gaf, welke voor een snel resultaat zorgde, stelde hij mij de volgende vraag. ‘Heb je stress?’ Ik kon de vraag niet goed met een ‘nee’ beantwoorden want ervaarde dat die stress niet vanuit mijn werk of drukte kwam. Ik was getriggerd want ik kon het zelf onvoldoende duiden. En zo kwam ik via Robin bij Rowena terecht voor therapie.

Bijzonder en onwerkelijk

Het resultaat is beter dan ik had durven hopen en verwachten. Waar ik het programma startte in verband met een blessure aan mijn heupen, zijn er zoveel meer resultaten bereikt. De klachten bleken niet alleen door fysieke problemen te zijn ontstaan. En een deel is opgelost door een hypnose sessie bij Rowena. Ik ben waanzinnig blij dat ik het hele traject gestart ben, fysiek en mentaal.

Ik neem bewust ruimte om voor mezelf te zorgen

Ik voel me nu heel goed! Ik herken bij mezelf wanneer ik over mijn eigen grenzen ga. Ik neem dan bewust ruimte om voor mezelf te zorgen. Alle oude patronen en systemen zijn voor mij niet alleen op privé gebied maar ook werkgebied zo helder geworden. Nu weet ik wat er exact gebeurd maar belangrijker, wat ik ermee kan doen zodat het goed voelt en makkelijker mijn werk kan uitvoeren. Ik raad het Lemon Pit Exclusive traject niet voor niets aan de lopende band andere mensen aan.

Hoe ik weet hoe ik blijf zorgen voor mezelf

Ik heb geleerd wat het oplevert als je weet hoe je lichaam en geest met elkaar samenwerken, waanzinnig logisch, maar zo fijn als dit duidelijk inzichtelijk wordt gemaakt. Robin en Rowena werken hierin nauw samen en zijn erg complementair aan elkaar. Zoals ik nu complementair kan zijn met en in mezelf. De open gesprekken die ik met Rowena gehad hebt, hebben mij verder gebracht dan ik ooit had gehoopt. Niet alleen tijdelijk, maar dit heb ik zelf in de hand voor de rest van mijn privé en -werkleven. Dat gun ik iedereen!