Het Lemon Pit Exclusive Programma is confronterend, zwaar maar doeltreffend

Rutger, 40 jaar (analist): “Met een druk gezin, een pittige baan en een harde zakenbranche, kon ik de twee verschillende kanten van mijzelf niet meer met elkaar verenigen. Als succesvolle zakenman zat ik thuis. De kundigheid en oprechte betrokkenheid van Robin en Rowena, hebben mij rust gegeven. Door het Life Changing programma van Lemon Pit Exclusive sta ik nu zelfverzekerd en positief in het leven. Het programma was zwaar maar zo doeltreffend!”

Van ziek thuis naar gerichte hulp

Met de komst van de kinderen en een pittige baan in een harde bankwereld ging het wringen. Ik raakte mezelf kwijt. Aan de ene kant was ik de thuis de liefdevolle vader en aan de andere kant een keiharde, zakelijke businessman. Ik kon beide werelden niet met elkaar verenigen. In mijn opvoeding heb ik meegekregen hard te werken, niet te piepen en vooral door te gaan. Het brak me werkelijk op en ik kwam ziek thuis te zitten. Een traject met bedrijfsarts en coaches volgden. Het bracht me nergens. Ik voelde geen veiligheid en sterker nog, had er totaal geen vertrouwen meer in. Mijn grondhouding was op dat moment heel negatief. Op dat dieptepunt was het was mijn vrouw die me minder of meer dwong te bellen met Rowena. Ik herinner me nog dat ik zei: ‘Ik moet je bellen van mijn vrouw.’ Eerlijk gezegd ging ik naar Lemon Pit met gesloten houding, zonder verwachtingen en enigszins getekend door mijn eerdere ervaringen.

Er werd echt naar me geluisterd

Wat maakte dat ik mezelf opende? Na twee of drie sessies bij Rowena gebeurde er wat bij me. Ik begon mezelf te openen. Ik had het gevoel dat er echt naar me geluisterd werd. Rowena luisterde, stelde vragen, vroeg door en kwam erop terug. Ik ervoer voor het eerst veiligheid en had vertrouwen in haar. Mijn houding veranderde beetje bij beetje. Ik ging mezelf zien voor wie ik was en mijn zelfbeeld werd reëler en positiever.

Gezonder gewicht, meer energie, betere weerstand

Na mijn sessies bij Rowena ben ik bij Robin aan de slag gegaan met mijn lijf. Beweging en voeding om mijn overgewicht kwijt te raken en meer energie te krijgen. Ik ben regelmatig ziek en heb snel blessures. Met het traject dat ik nu nog bij Robin volg, bouw ik aan mijn weerstand. Het doel is me optimaler te voelen.

Confronterend, zwaar maar doeltreffend

Robin en Rowena hebben kennis en begrijpen lichaam en geest en de samenwerking tussen beide. Hun kundigheid, fanatisme, duidelijkheid en betrokkenheid helpen mij het maximale uit mezelf te halen, met dát verschil dat er gezonde grenzen aan zitten voor mezelf. Het is geen makkelijke weg! Ik ben me bewust geworden van wie ik ben in alle opzichten. Mijn tekortkomingen mogen er zijn, mijn blik erop is veranderd. Ik kijk nu positiever naar mezelf en de wereld om me heen. Ik ben een krachtiger en zelfverzekerder mens. Het Life Changing Program is confronterend, zwaar, máár doeltreffend.

Lees ook: