OVER ROBIN DE RIJKE

Expert op het gebied van beweging, chronische pijn, voeding, slaap, ademhaling en hersteltraining

Robin is verantwoordelijk voor alle fysieke sessies in het LPE traject.

Als bewegings- en chronische pijnexpert weet hij precies wat blijvend resultaat gaat geven voor jouw klachten. Na 12 jaar lang op topsportniveau gezwommen te hebben, weet Robin als geen ander dat lichamelijke en -psychische klacht(en) nooit op zichzelf staan, en dat alleen een totaalbehandeling tot een blijvende verandering leidt.

Alle kennis en ervaringen die Robin in zijn sport heeft opgedaan en doorleefd, neemt hij mee in het LPE programma. Ook alle kennis die hij daarna heeft opgedaan in zijn verschillende opleidingen zet Robin in om jouw fysieke én mentale gezondheid voor de rest van je leven te verbeteren.

Het bijzondere aan Robin?

Hij is expert op het gebied van bewegen, voeding, slaap, ademhaling, hersteltraining en behandelen van chronische pijn. Robin begeleidt alle fysieke sessies in het LPE programma. In de sessies bij Robin staan individuele aandacht, de combinatie van behandelen van psychische klachten d.m.v. fysieke sessies, rust en heel veel kennis overdracht centraal.

Opleidingen die Robin heeft gevolgd

  • T.O.P. trainer A Overload WorldWide
  • T.O.P trainer B Overload WorldWide
  • Mylogenics Release
  • Mylogenics Activation
  • Mylogenics Rehab
  • Personal Hormonal Profiler
  • Physis Academy 6 domeinen
  • Physis Academy opleiding

Wil je meer weten over de achtergrond en de opleidingen van Robin? Neem dan een kijkje op de website van de Mylogenics opleidingen, en op de Physis jaaropleiding.

“Begrijpen hoe je lichaam in elkaar zit, wat het nodig heeft om goed te kunnen functioneren, hoe je je spieren en gewrichten gebruikt, direct stress kan reduceren, ademhalingstherapie toe te passen, het verkrijgen van een goede slaap en een stabiele hormoonhuishouding: dat is wat ik je leer. Niet domweg oefeningen doen, een paar supplementen slikken, zomaar je voeding aanpassen, maar echte kennisoverdracht. Met die basis kom je verder. Niks mooiers dan mensen te helpen om beweging in te zetten als therapie, om hun eigen gezondheid direct te vergroten en van (chronische) pijn af te komen. Dit zorgt voor directe stressreductie, maar zorgt ook ervoor dat je mentaal stabiel en krachtig blijft in de toekomst”

Robin de Rijke

Integrale aanpak van lichaam en geest

De kracht van Lemon Pit Exclusive zit in de integrale aanpak van lichaam en geest. Daarom bundelt Robin zijn krachten met psychotherapeute Rowena Wijnands. Samen zorgen ze voor een ijzersterk fundament en een blijvende verandering bij mensen die lichamelijk en/of psychisch vastlopen.

Lees meer over de achtergrond van Rowena Wijnands.