Voor de werkgever

Als werkgever kent u het belang van gezonde werknemers. Verzuim kost u veel geld en gedoe. Een werknemer met een burn-out kost u al gauw € 60.000 per jaar, en dan is er nog de wachttijd: gemiddeld duurt het 3 maanden voordat uw werknemer ook echt in behandeling kan. Dit kost u als werkgever extra geld en voor uw werknemer is dit een extra terugslag. Iedere ziektedag waarop er niets gebeurt, verdubbelt de tijd waarin uw werknemer thuis zit.  

Lees ook het blog Wat kost een zieke werknemer?

Wat houdt het traject bij Lemon Pit Exclusive in?

Ons Life Changing Program is volledig afgestemd op de persoon. Wij doen niet aan symptoombestrijding, maar pakken het probleem bij de kern aan. Onze Fundamental en Signature programma's zijn gericht op blijvende verandering en altijd gegeven door een zeer ervaren therapeut en topsporttrainer. Aan half werk doen we niet; we pakken de klachten van u werknemer op alle fronten aan. Zo bouwen we een stabiele basis, zodat u werknemer sneller én productiever op de werkvloer staat. 

Lees ook: Life Changing traject Lemon Pit Exclusive.

Voor wie?

Het Life Changing Program is bewezen effectief voor werknemers, die dreigen vast te lopen of al thuis zitten, maar die met discipline en motivatie hun leven een gezonde wending durven te geven. Omdat het programma zeer compleet en verdiepend is, zien we óók veel werknemers die dit gebruiken als vervolg op een leiderschaps- of managementtraining. Dan volgt de werknemer het Fundamental traject, dat naast de werkzaamheden gevolgd kan worden.   

Wat levert het u als werkgever op?

Hoe staat uw herstelde werknemer weer op de werkvloer na het Life Changing Program?

  • Eigen verantwoordelijkheid
    De ervaring leert dat werknemers een 180-graden-draai hebben gemaakt. Ze nemen eigen verantwoordelijkheid op allerlei vlakken, geven zichzelf schepere feedback en zijn in staat om zelf stappen te ondernemen bij tegenslag.
  • Klaar voor nieuwe uitdaging
    De werknemer kan nieuwe uitdagingen aan zonder 'leeg te lopen'. Sommige werknemers zijn klaar voor een andere functie. Dit biedt kansen voor zowel werknemer als werkgever. Het komt ook voor dat werknemers hun eigen verantwoordelijkheid nemen door hun baan op te zeggen - en zo langslepende ontslagprocedures voorkomen.
  • Prettige collega,
    door een positieve en stabiele houding, is uw werknemer is een prettige collega. Hij/zij is in staat andere collega's te ondersteunen, als die tegen een te hoge werkdruk aanlopen of in de 'slachtofferrol' kruipen. Uw werknemer draagt op positieve wijze uit, dat verandering mogelijk is, wat de houding van collega's gunstig beïnvloedt.

Meer weten?

Bent u bereid te investeren in de gezondheid van uw werknemer? Het levert u zoveel meer op, dan het kost. Gezonde werknemers zijn in balans en voelen zich sterk en energiek. Zo kunnen zij hun kwaliteiten, kennis en vaardigheden optimaal inzetten voor uw organisatie. Dat heeft niet alleen een positieve uitwerking op uw organisatie, maar u bespaart ook een hoop onnodige kosten. De zekerheid dat uw werknemer ook behandeld wordt, heeft u gelukkig als werkgever zelf in de hand. Ook direct uw werknemers die uitgevallen zijn, willen plaatsen? Dan bieden wij u de mogelijkheid, behandelplekken te reserveren. Voor meer informatie, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. 

Meer weten? Lees het blog Wat kost een zieke werknemer?

Nog meer weten? Mail ons zodat wij zo snel mogelijk contact met u kunnen opnemen!

Contact