Eindelijk weer een nacht doorslapen zonder rugpijn

Harro Morren (44 jaar, makelaar): “Na 2 jaar slapeloze nachten door helse rugpijn, had ik na één behandeling al direct resultaat. Eindelijk kon ik weer een nacht doorslapen. Na een intensief traject, kon ik mijn werk en privé, weer vol levenslust aangaan.”

Van het een op het andere moment werd ik zo’n twee jaar geleden ’s nachts overvallen door verschrikkelijke rugpijn. Alsof er messen in mijn rug staken. Sinds die ene nacht heb ik 2 jaar alleen maar lopen tobben met mijn rug. Elke nacht weer werd ik wakker door helse rugpijnen. Het gebrek aan goede nachtrust brak mij op. Ik kon niets meer door de pijn en het gebrek aan energie. Loodzwaar voor mijzelf, maar zeker ook voor mijn gezin. En ik had mijn eigen goed lopend bedrijf te runnen. Sporten zat er al helemaal niet meer in.

Alle behandelaren langs geweest voor mijn helse rugpijn, maar geen resultaat

Doelgericht als ik ben, ging ik mijn probleem te lijf. Ik heb werkelijk alles geprobeerd. Van fysiotherapie, dry-needling, de orthopeed, het trainen van core-stability. Niets hielp! Ik belandde bij de rugkliniek. Conclusie was ook daar dat mijn tussenwervel versleten was en dat ik er mee moest leren leven. Om de zenuwpijn draaglijker te maken is zelfs een aantal zenuwen doorgebrand. Helaas… de rugpijn bleef. Ik was moe en radeloos, na deze reeks van jaren aan behandeling door verschillende specialisten.

Sceptisch

Ondanks dat ik sceptisch was vanwege mijn ervaringen met andere behandelaren, stapte ik toch bij Lemon Pit Exclusive naar binnen. Iemand gaf mij de tip om bindweefselyoga te gaan doen. Zo stapte ik bij Lemon Pit binnen met de vraag wat de yoga voor mij zou kunnen doen. Robin en Rowena waren direct heel duidelijk in het feit dat yoga me (nog) niet zou helpen, dat ik eerst behandeld moest worden én dat Robin mij kon helpen mijn rugpijn aan te pakken. Het contact verliep prettig en ik had direct door dat ik met kundige mensen te maken had. Echter, ik was sceptisch, gepokt en gemazeld, maar ook wanhopig en dus besloot ik de gok te wagen. Ik had niets te verliezen.

Ongelofelijk, mijn eerste behandeling was gelijk succesvol

Vlak voor mijn vakantie had ik mijn eerste behandeling bij Robin. Ik had mijn twijfels over het moment, aangezien ik die dag erna de auto in zou stappen naar Italië. Robin gaf me een Mylogenics behandeling, met alle uitleg over wat er ging gebeuren en wat de effecten zouden zijn, zodat ik ook van mijn vakantie zou kunnen gaan genieten. Ik had nog nooit van de term Mylogenics gehoord. Robin legde mij uit dat Mylogenics gaat om het optimaliseren van de lichaamsfuncties, alle systemen aanspreekt (zenuwen, spieren, brein, hormonen) en dat het begint waar fysiotherapie ophoudt. Ik merkte direct dat het anders was. Na die eerste behandeling, sliep ik zowaar een hele nacht aan een stuk, dit was me in jaren niet gebeurd. Ik was zó blij! Een nacht doorslapen zonder rugpijn deed mij zo veel goed, met de fijne vakantie die daarop kon volgen.

De oorzaak van mijn rugpijn klachten waren direct gevonden

Het grote verschil met andere behandelaars en specialisten is dat bij Lemon Pit Exclusive gekeken wordt naar de oorzaak van de pijnklachten. De oorzaak wordt aangepakt en niet de symptomen waarbij er hier en daar in je lichaam geprikt wordt, zenuwen doorgebrand, zonder eigenlijk te weten waar het echt over gaat. Mij werd duidelijk dat hier de Life Changing Programs over gaan die Robin en Rowena verzorgen. Er wordt naar heel het lichaam gekeken en niet slechts één aspect of één deel, of het nou rugklachten betreft of bijvoorbeeld een burn-out die mensen hebben. Zo blijkt mijn rugpijn samen te hangen met mijn darmen. Inmiddels ben ik een aantal behandelingen verder en is mijn pijnniveau totaal niet meer te vergelijken met wat het was. Van pijnniveau 9 naar niveau 2. Ik slaap weer, voel me fitter en ben toe aan een volgende stap. Specifiek trainen onder begeleiding van Robin om mijn spieren weer sterker te maken. Ik heb er de energie weer voor!

Helderheid door de kennisoverdracht, daar pluk ik nu de vruchten van

Mijn aanvankelijke scepticisme, die ik meebracht toen ik binnenstapte, heeft plaats gemaakt voor een groot vertrouwen, euforie en dankbaarheid. Mijn behandeltraject verloopt exact zoals Robin me heeft verteld. Het is bijzonder om te ervaren hoe treffend en scherp zijn visuele scan is. Mijn pijn werd echt aangepakt bij de kern. Het effect is enorm. Ook heb ik veel geleerd over mijn lichaam. Ik ben bewuster van mijn lichaam, hoe ik beweeg, wat ik eet en ook geestelijk heb ik inzichten gekregen. Ik merk ook direct de effecten als ik minder zorgvuldig met mijn lichaam omga. Echte kennis en kunde dat is waar Lemon Pit Exclusive voor mij het verschil maakt!

Lees ook: